Тормоз: Психично болен мъж напада съседите си в Бургас, въоръжен е

Съседите му се оплакват, че редовно влизал в дворовете им, като използвал и физическа сила, въоръжен е с нож. Хората живеят в страх. Надяват се да бъде лекуван

Десетки семейства от Бургас шеста година живеят в денонощен страх от психично болен свой съсед. Мъжът е агресивен, ходи въоръжен и влиза в дворовете им. Хората от квартала са изпращали няколко подписки с искане той да бъде настанен за постоянно лечение в психиатрична болница, но до момента резултат няма.
Пред Нова телевизия съседката му Милена каза, че психичноболният мъж постоянно е въоръжен с ножове, носи торби с боклуци, крещи и децата се страхуват да излязат навън.
Той живее в пристройка в задния двор на къщата на майка си. Улицата и дворът са осеяни с отпадъци, които той събирал от контейнерите.
Живеещите на улицата разказват, че мъжът редовно влизал в дворовете им, като използвал и физическа сила.
„Миналата година счупи огледалото на автомобила ми, тази пролет заби нож в капака на колата на съпруга ми”, добави Пепа.
Разбиране до момента не срещат от страна на майка му. Така постоянните обаждания в полицията с молба за съдействие не спират.
„Водила съм разговори и с майка му, но тя казва, че е непосилна и не може да се грижи за него. Не желае да го прибере при себе си, защото не искала да ѝ носи боклуци. Очаквам институциите да се намесят и той да бъде задържан за постоянно и да се лекува”, каза още Милена.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!