Гешев и Цацаров погват враговете на ГЕРБ по списък

Ще усетим по кожата си как действат Иван Гешев и Сотир Цацаров, каза политологът Евгений Дайнов. Властта се събира на едно място и започва да безчинства, добави той

Настоящият главен прокурор Иван Гешев и предшественикът му Сотир Цацаров, който оглави КПКОНПИ, се очаква да погнат враговете на Шайката по списък, които включва адвокати, журналисти, анализатори и политолози. Ще усетим по кожата си как действат, каза в „Тази сутрин“ по бТВ политологът Евгений Дайнов.
Той намекна, че ако не е президентът, който да изпълнява и ролята на единствен опозиционен лидер в България, ГЕРБ ще има пълната власт и ще безчинства.
„Властта се събра на едно място и се отвърза от всякакъв контрол и от гражданите, и от законите. Всеки път, когато се събере на едно място, се отвързва и започва да безчинства. Ако нямаше конфликт между премиер и президент, щяхме да имаме другаря Путин“, коментира политологът.
Според него Корнелия Нинова е най-верният съюзник на Бойко Борисов.
За да не се превърне Бойко в копие на другаря Путин, Дайнов се надява президентът да продължи да го напада като истински лидер на несъществуващата за съжаление опозиция.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!