Хванаха Джамбазки пиян зад волана, Слави го зове да си подаде оставката

Евродепутатът Ангел Джамбазки сподели, че се срамува от постъпката си, а лидерът на „Няма такава държава“ Слави Трифонов го призова да си подаде оставката

Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил заловен да шофира с алкохол в кръвта. Случаят е от 7 декември, съобщава Нова телевизия.
Джамбазки е засечен от патрули на КАТ в Самоков. Шофьорската книжка на депутата е била отнета, а при проверка дрегерът е отчел над 1 промил.
Евродепутатът заяви, че ще понесе последствията от действията си.
Пред бТВ пък той сподели, че се срамува от постъпката си.
„Дрегерът показа показания, по-високи от разрешеното за шофиране. Кръвна проба ще покаже точно, защото може да се правят много спекулации. Затова се прави кръвна проба, има контролна, втора, има си холограми, всичко. Не е постъпка, от която да не се срамувам. Напротив, срамувам се. Беше безотговорно от моя страна и съжалявам, за което. Малкият дявол е, че това завърши с проверка и наказание, каквото ще последва”, заяви Ангел Джамбазки.
„Резултатът трябва да е следният: Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и трябва да дава пример за морал и отговорност, а си е позволил да кара пиян, застрашавайки живота на невинни хора, той веднага трябва да си подаде оставката. И да ни не представлява повече като евродепутат в Европарламента“, коментира във Фейсбук лидерът на „Няма такава държава“ Слави Трифонов.
„Всяко друго действие или бездействие от негова страна, безусловно ще докаже, че той е безотговорен и като политик, и като човек. И целите му са били само властта, славата и самодоволството. Всеки трябва да плаща цената за действията си, а цената, която трябва да плати Ангел Джамбазки е оставката му като евродепутат“, добавя шоуменът – политик.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!