Бойко при Грета Тунберг в Давос, опазваме Земята като поемаме боклука на света

Доналд Тръмп и Грета Тунберг изненадващо се обединиха за опазването на Земята, докато Бойко гушкаше Урсула фон дер Лайен. Дали не се разбраха да спасим Земята, като поемем боклука на света!?

Карикатура: facebook.com/TerminalniKolaji

Българският премиерът Бойко Борисов блесна в познатия си стил в Давос, където се събра каймакът на обществото. Бившият пазвантин на Тато едва не задуши с тежка прегръдка председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Ловките му пиари не се посвениха да пуснат снимки, на които се вижда тежката му ръка върху крехкото й рамо. Близост Бойко демонстрира и с Иванка Тръмп, докато съпругът й Доналд Тръмп се правеше на много загрижен за опазването на Земята и съдбата на човечеството.
Всъщност опазването на планетата изненадващо обедини американския президент и Грета Тунберг. Двамата изразиха позициите си пред участниците в Световния икономически форум.
Около 3 хиляди политически и икономически лидери се срещат и тази година в Давос. Форумът отново събира на чист въздух в Швейцарските Алпи световни политически и икономически лидери. Тази година акцент е опазването на природата, съобщава бТВ.
Грета Тунберг, която миналата година прикова вниманието на участниците с протеста си в Давос, сега участва в първата дискусия.
„Изглежда климатът и околната среда са горещи теми точно сега, но благодарение на натиска на младите хора. Разбира се, ако погледнете от друга перспектива, твърде много досега не е направено, за да се намалят вредните емисии на въглеродния двуокис“, заяви екоактивистката.
„Аз силно вярвам в околната среда. Природата е много важна за мен“, заяви Доналд Тръмп.
В речта си Тръмп обяви, че САЩ, които се оттеглиха от Парижкото споразумение за климата, ще се включат в инициативата на форума за засаждане на 1 трилион дървета през следващите 10 години.
Доналд и Грета се правят на екоактивисти, но са гола вода, както биха казали зевзеците от Перник, пред бат Бойко. Единият ще му сади фиданки, а другата ще продължава да ни баламосва с приказките си за климата. Истината обаче е, че ако не сме ние, ще тънат в боклуци. Откакто ГЕРБ властва, България поема боклуците не само на Европа, а и на Третия свят. Това разкри по Нова телевизия Корнелия Нинова, която се опита да развали настроението на ГЕРБавия вожд с приказките си за „случайно“ убоден със спринцовка нашенец от боклука в Бобов дол. Ревизоро разтръбил мълвата, че там опасни отпадъци нямало, а човечецът не можел да излезе от болницата след мистериозното боцване.
Някак естествено след странната целувка с американския посланик Херо Мустафа изглеждат милувките на Бойко с дамите от световния елит. Дали не са се разбрали вече, че може да спасим Земята, като поемем боклука на света!?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!