Пиар спектакълът с Нено Димов е обида за публиката, отива си май и „Бойко III”

Спасение за Бойко няма, коментира съдия Румяна Ченалова. Според нея днешният пиар спектакъл с Нено Димов е обида за главните адресати публиката

Очаквано екоминистърът Нено Димов, пардон бушонът в кабинетът „Бойко III” падна. Тъй като народа иска зрелища, върху крехките плещи на човека, който влезе в Министерския съвет, издигнат от т.нар. патриоти, управляващата клика ще стовари цялата вина за водната криза. Вероятно ще го изкарат виновен и за боклука на мафията, който трови въздуха ни. Истината обаче е, че Шайката няма какво друго да ни предложи, освен това долнопробно шоу за заблуда на масите.
„Ареста на Нено Димов и областната управителка на Перник / бивша/ са некадърен опит за постигане на няколко резултата:
1.Успокояване на общественото напрежение , предизвикано от кризата с водата.
2.Знак към ЕК и европейският Главен прокурор, че започват действия срещу висши представители на властта, за липсата на каквито България беше многократно критикувана.
3.подсказка към американското посолство , че България е правова държава, в която се зачита върховенството на закона“, коментира във Фейсбук съдия Румяна Ченалова.
„В България нищо значимо не се случва без знанието и разрешението на Борисов – дори и най- вече действията на прокуратурата. Днешният пиар спектакъл е гротеска и обида за главните адресати и публиката. Той е като да хвърлиш запалена клечка кибрит в замръзнало огнище с очакването наблюдаващите да получат топлинен удар“, добави тя в социалната мрежа.
„Истината е , че паниката на Борисов и неспособността му да разреши стягащият
го ежедневно външно- политически възел са достигнали куломинацията си. Спасение няма!“, твърди съдийката.
„Въпрос на време е /малко време/ да напусне политическата сцена завинаги и да получи заслуженото за престъпното оглозгване на майка България, на душите и бъдещето ни!“, добавя тя.
„Който гроб копае другиму сам пада в него“- мъдростта на прадедите ни… Шайката на Падишаха изкопа гроб за България, прогони децата ни, замени моралните ценности с алчност и властолюбие, уби десетки невинни по некачествените пътища, обрече на глад и смърт обикновените хора, превърна ни в герои на хорър. Няма да има прошка за българоубийците!“, коментира Ченалова.