Румяна Ченалова: 2020 година да е революционна в мисленето и успешна в действията!

Да приготвим копията на своите умове, уменията на ръцете си, енергията на вярата и да разчистим обраслия вход на най-трудния път – на справедливостта, призова Румяна Ченалова

2020 година да е революционна в мисленето и успешна в действията! Това пожела на приятели в социалната мрежа съдия Румяна Ченалова.
„Вчера беше ден – граница. Праг, през който преминахме с обичайните пожелания за важните неща – здраве, обич, благоденствие. Преминахме мечтаейки, по- добри от обикновено, загрижени за хората около нас. Прекрачихме в бъдещето с вяра в доброто. Днес вече сме тук – в 2020 г.“, сподели във Фейсбук Ченалова.
„Без фоерверки и звън на чаши, без светлини и музика, която вибрира в сърцата ни.
Някои оставиха мечтите на прага, други грижливо ги опаковаха и подредиха на рафта… за следващата година“, добавя тя.
„Моето пожелание е – извадете мечтите – те са преживяната в ума емоция на копнежите ни. Съберете сили да извървим пътя до тях. Да приготвим копията на своите умове, уменията на ръцете си, енергията на вярата. Да разчистим обраслия вход на най- трудния път – на справедливостта и да стъпим на него. Нито една чиста мечта не е постижима без справедливост!“, коментира съдия Ченалова.
„Със сигурност ще падаме, ще нараним нозете си, ще боли… Но ще има ръка за помощ, рамо за подкрепа, сила, която ще преодолява болката когато сме заедно. Доброто винаги идва когато вярваме в него и тръгнем по пътя за да повярва в нас“, добавя тя.
„Различна да е 2020г.- революционна в мисленето и успешна в действията! Бог ще бди над България!“, пожела тя.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!