Босът на хазарта: Проблемът на България е, че една клика се задържа нас 10 години

Съдружникът на Васил Божков проговори за далаверите с хазарта, изкара го сериен изнасилвач и убиец, а Черепа подпука Шайката, каза истината за управляващата клика

Проблемът на България е, че една клика се задържа повече от 10 години на власт. Това прозря босът на хазарта Васил Божков, след като шерифът на републиката Иван Гешев го подгони и се наложи да бяга в чужбина, за да си спаси кожата.
Все още не се е намерил кой като в Дивия Запад да даде пари за главата на Черепа, но в милата ни родина се заговори, че бил сериен изнасилвач и убиец. Това разкри пред медиите бившият му съдружник Цветомир Найденов, по чийто сигнал прокуратурата преследва Божков.
Пред бТВ и Нова Найденов разтръби, че жертвите на Черепа били стотици. Божков пък заяви, че дори не си заслужава да коментира подобни обвинения, тъй като са нелепи.
Румен Петков беше вътрешен министър, когато застреляха Манол Велев, нито откри убийците, нито откри поръчителя и е личен приятел на Васил Божков, каза Найденов пред бТВ.
Хазартният бос отрича да е поръчвал убийства. Той твърди, че всички обвинения срещу него са скалъпени. Пред Нова телевизия бизнесменът обвини служителите на реда, че като талибани унищожават културно наследство, което преди години е било оценено за 600 млн. долара. Сега колекцията ми е много по-богата и ценна, добави босът беглец.
Отидоха с торбички да вземат артефакти, които съм събирал по цял свят, по търгове и от частни колекционери, заяви Божков.
Междувременно бТВ съобщи, че бизнесменът е задържан в Обединените арабски емирства. Информацията все още не е потвърдена официално.