За всичките му върхови постижения, народът се самотрансформира в поданици и го избра вовеки веков за Отец-Самодържец !

Другари!!!
Крайно съм недоволен от всички критики по адрес на Любимия Ръководител и реших, че време да се събере материал за нова, истинска негова биография, с която да се гордеем пред ЕС. Пък и пред Евразия щото с тия врътки кой знае къде ще се отзовем…
Другари!
Другарят Борисов е роден в бедно семейство на випускник на милиционерското училище. Поне един, но за по сигурно двама от дедовците му са убити от комунистите. Не знам кой къде и как, но не е и важно. Важното е че ги мрази! До степен да се внедри в техните партийни редици доброволно. Поклон пред геният му на шпионин в полза на ЕС и НАТО и защитник от малък на европейските ценности.
Раснал на филии с мас и не ходил на училище за да копа картофи… Тц! Ходил на училище но не писал домашни за да копа картофи…. Тц! Не е гот…. Аха: Ходил на училище, писал домашни и копал картофи от 22 до 06 ч за да стане Човек и основе ИПОН.
Като виден бизнесмен презира капиталистическият си доход и протегнатата ръка на приятелката си милионерка и отива да работи тежък физически труд за 40 лв дневен надник за да нахрани с „Хумана“ 14 годишната си дъщеря по време на тежката Виденова зима.
Заради гореописаните му героични постъпки, НВ Симеон II го прави Главен Секретар! Помните как му се радвахме когато въртеше на място гумите на служебното BMW и прекланяхме пред мускулите му с неистов копнеж да ги пипнем!
За всичките му върхови постижения, народът се самотрансформира в поданици и го избра вовеки веков за Отец-Самодържец!
За да ни дава!!!
Отчетлив факт в житието на любимият ръководител са невероятните му познания в Теорията на Големите Числа. „Милярдите“ като чуят, че идва ги втриса и тутакси изчезват по най-близката водосточна тръба.
Другари!
Моля всеки който има да добави нещо положително, да го направи без свян!
Подигравчии и тези с неправилни мисли ще бъдат предавани на др. Гешев и разстрелвани на място съгласно новият закон за фалшивите новини!
Фейсбук
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!