Дете от Бургас изненада прадядо си с писмо по социалния патронаж

Трогателна история за обичта! Малката Лилия от Бургас разплака служителите от социалния патронаж с апела да предадат и рисунка на прабаба й Янка

8-годишно дете от Бургас изненада прадядо си с писмо по социалния патронаж. В него тя пише, че той е най-добрия дядо и споделя, че иска да прилича на него по човещината и добротата.
Това е една трогателна история за обичта! С посланието си до добрия старец малката Лилия разчувства и кмета на Бургас Димитър Николов. Той сподели във Фейсбук писмото й.
„Това е писмото на 8-годишната Лилия. Днес тя го изпрати до служителите на Домашен социален патронаж с молба да го предадат на прадядо й Пейо, когато му носят храната, защото не го е виждала скоро. Пейо живее в к-с “Лазур”, разказва кметът.
Освен писмото, Лилия изпрати и пролетна рисунка, която да предадем на прабаба й Янка, която живее в к-с “Славейков”.
Най-добрият човек, когото познавам е моят прадядо. Той се казва Пейо. Доста е възрастен, затова му е прошарена косата. Очите са му кафяви и е висок. Аз мисля, че той е добър, защото мисли добро на всички хора и им услужва, когато го помолят. Той обича да засажда дръвчета, да прави къщички за птици. Приятно е да излизаме заедно в морската градина и да карам колело. Понякога дори ме взима от училище. Искам да приличам на него по човещината и добротата. Липсваш ми, дядо“❤️❤️, написа малката Лили. ❤️
Утре Пейо и Янка ще имат подарък – изненада, когато получат храната си!
Има много да учим от децата, призна кметът на Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!