Ангелкова да не кани пияниците от Англия и Русия в Слънчев бряг!

Кого моли Ангелкова в Слънчев бряг: англичаните, които сеят заразата и руснаците, които обявяват по 10 хиляди заразени на ден, коментира Николай Бареков
Министърът на туризма Николина Ангелкова да не кани в Слънчев бряг пияниците от Англия и Русия в Слънчев бряг! За това призова бившият евродепутат Николай Бареков.
„Ангелкова знае ли в какво се е забъркала? Туризмът в стария масов вид приключи, а милата напира да отваря нашите старомодни допотопни хотели по Слънчака с Шведските маси с шпеков салам, палмово сирене и гранясало масло и призовава алкохолиците от Европа да идват да пият ментаците от тубите на „Цар Киро“…“, сподели във Фейсбук бившият евродепутат.
„Кого моли Ангелкова да дойде: англичаните, които сеят заразата един на друг с рекордно умрели в Европа и руснаците, които обявяват по 10 хиляди заразени на ден. България ще пламне и изгори за месец, ако тези хора пристигнат тук на тълпи. Ние изгорихме Ямбол и Сливен заради няколко заразени роми от Холандия, камо ли тълпи кашлящи прошляци от Манчестър и Ливърпул. Тази година море няма да има, защото нямаме малки семейни хотелчета и вили под наем като гърците!“, прогнозира Бареков.
„Дори нашите топ хотелиери, които не са още по затворите, сами се осъзнаха и обявиха сезона за нулев. Иначе – фалитите следват. Почти нито един голям хотел по морето няма да отвори врати. Новите санитарни изисквания засега са непосилни за хотелиерите и за нашите непретенциозни туристи“, добавя той.
„За разлика от безотговорните ни власти, готови да търгуват със здравето на българи и чужденци, Русия и Англия няма да допуснат техните граждани да сеят заразата напред-назад. Ангелкова! Ти мисли, ако въобще можеш да мислиш, как ще посрещнеш не пияниците и наркоманите по морето, а какво ще прави партията ти ГЕРБ с 600 хиляди сезонни работници без работа, рекорден спад на БВП от над 10% и над 20% безработица от лятото. Кинти няма“, коментира бившият евродепутат.
„Катастрофата на смешната ни икономика на услугите и ишлемето започна….Тик -так, тик-так…“, добавя той.