Кое му е скандалното на скандалните записи с Борисов?

Скандалното е нормално, защото нормалното е скандално. Така блогърът Любо Кольовски коментира скандалните записи с Бойко Борисов

Може ли едно нещо да е скандално, пък да продължава повече от 20 години, пита блогърът Любо Кольовски. То си е естествено и напълно нормално, коментира той
Защо наричат снимките, записите и другите компрометиращи премиера Бойко Борисов материали СКАНДАЛНИ? Кое им е скандалното? Тези въпроси заби на приятелите си във Фейсбук блогърът и журналист Любо Кольовски.
„Та нима никому не е било известно, че Бойко е бил и може би още е член на БКП, бил е прост пожарникар и доносник на ДС, носил е куфарите и вардил колите на бандитите от ВИС и СИК, бил е вардянин на тръбопровидите на „Лук ойл“ посредством фирмата си „Ипон“, бил е вардянин на Тато, че сетне и на Симеончо Кобургготски?“, добавя той.
„Бил е главен секретар на едно МВР, което си прибираше глобите и таксите посредством банката на приятелката му, бил е кмет и остави кметския стол в София на една даскалица? Та, кое казвате, е скандалното в записите, снимките и другите материали, които регулярно се появяват в публичното пространство? Може ли едно нещо да е скандално, пък да продължава повече от 20 години? Според мен, не може“, обясни Кольовски.
„Не е скандално всичко това. То е естествено и напълно нормално. Спрете възклицанията! Скандалното е нормално, защото нормалното е скандално“, добавя той.
„Медиите и дописниците-публицисти се надпреварват да тиражират поредния запис на премиерчето. Този път разговорът е с Валентин Василиевич:
„Оъъъъъхххх… Обличам се да отивам в Брюксел, че да вечерям с Урсула у тях, а ше закусвам с Шарл Мишел сабалем…“, казва Бойко на Вальо“, уточнява Кольовски.
„Следват иронични подмятания, закачки, подигравки, злостни задоволства, че Бойко пак е прицел на всенародното веселие. И никой, никой не се досеща и не се пита какви чувства, вълнения и усещания за низост и срам обземат мислите на Урсула и Мишел, като си представят, че трябва да вечерят и закусват с тоя неандарталец в елегантен и изискан европейски интериор с елементи от Викторианската епоха! Урсула и Мишел най-вероятно много се тревожат Бойко да не счупи някоя китайска порцеланова ваза, или да не гепи някоя сребърна лъжичка от колосаната покривка!“, коментира блогърът.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!