Нов скандал с Бойко, снимали го заспал с пачки и пистолет?

След скандала с клипа, пуснаха и снимки, за които се твърди, че са от спалнята на Бойко Борисов. На тях се виждат пачки. Националната служба за охрана започна проверка

Националната служба за охрана започна служебна проверка във връзка със серия снимки, публикувани първо от сайта „Афера“. Това потвърдиха от НСО, съобщава бТВ.
Според анонимния автор, кадрите са от спалнята в резиденцията на премиера „Секвоя“. Към момента няма никакво потвърждение за истинността на снимките, на които се виждат спящ човек, пари в чекмедже, запалки за пури и пистолет.
„Половин милион в чекмедже… Поредните 20 процента… Пак на някой е извадил душичката…!!!“, коментира администраторът на „Колажи и карикатури“.
„НСО за нищо не става…. егати охраната. 🙂 Събират компрометиращи материали за хората които охраняват…“, коментира един от членовете на Фейсбук групата. Спете спокойно, Тулупи, добавя друг от зевзеците. Това е Ненчо Балабанов, коментира шегаджия.

Междувременно, агенция ПИК обяви, (първоначално без въобще да споменава снимките), че тече „опит за държавен преврат с участието на НСО“ и охраната на премиера е компрометирана.
„В отговор на тиражирани в медийната среда твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя на Република България не е била компрометирана! Незабавно е възложена и вече е в ход служебна проверка“, подчертаха на свой ред от НСО.
По-рано днес от прокуратурата обявиха, че ще направят проверка на по-рано изтеклия аудио запис, за който се твърди, че е с участието на премиера. В него са коментирани вътрешно- и външнополитически теми и въпроси, касаещи конкретен бизнесмен.