Когато „Дондуков“ 1 и 2 станат подвластни на Сарая и инструмента му

Кой не знае Доган ефенди? Чисто злато, национално и съветско богатство …

Едни прокурори налазиха президентството може би, за да търсят доказателства за търговия с влияние или нечие влияние откъде морето и Росенец да е повяло към президенството в отговор на изявлението на Президента, който издаде публичната тайна, че точно гардове на НСО охраняват Доган и блъскат хора в морето от публична собственост.

И докато Радев е президент без реална власт и влияние дори върху гардовете му от НСО, то сговорната дружина на Падишаха рови в президенството, изземва допуска до класифицирана информация „строго секретно“ на секретар и съветник на президента Румен Радев, съобщиха от агенцията.

„Нa 9 юли 2020 г., въз основа осъществяване на законово регламентираните функции на Държавна агенция „Национална сигурност”, са връчени Отнемане на разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво „Строго секретно“ на лицето И.М. (вероятно Илия Милушев) и Отказ за достъп до класифицирана информация до ниво „Строго секретно“ на лицето П.У (вероятно Пламен Узунов)“, се казва в нарочно съобщение на агенцията.

Лицата са висши служители в Администрацията на Президента на Република България.

Ясно ли е сега, че над Доган и Гешев в Тулупия е само Началника и театрото тук се движи от задкулисието …