Прикриват министър Терзийки за полицейското фиаско в Росенец

Полицията умишлено ни заблуждаваше и опитваше да саботира законен протест, коментира Иво Мирчев, който бе арестуван при протеста в Росенец. Той упрекна Каракачанов, че лъже, за да прикрие Христо Терзийки

Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов пред бТВ и опита да прикрие участието на новия МВР министър Христо Терзийски в полицейското фиаско в Росенец. Това сподели във Фейсбук Ивайло Мирчев от „Демократична България“.
„Прилагам снимки, на които се вижда, че Терзийски бе в Росенец. Причината, поради която бе освободен бившият министър Младен Маринов стана причината, поради която Терзийски бе инсталиран за министър: и двамата са обслужващ персонал на Пеевски и Доган!“, коментира политикът, който бе арестуван при протеста край морския сарай в парк Росенец.
На видео кадри от Росенец ясно се вижда, че новият МВР е на място и лично ръководи полицейската операция.
„Борисов сменя човека на Пеевски в МВР с човек на Пеевски. Цяла България видя, че тази операция бе целенасочена провокация от страна на Пеевски и ДПС срещу законен протест на хора, които искат достъп до плажа на Росенец. Когато накрая принудихме жандармерията да ни пуснат да минем, се видя, че е имало начин ние да стигнем до брега безконфликтно. Но полицията часове наред държа всички в изкуствено създадена ситуация на противопоставяне“, коментира Мирчев.
„Видя се, че Борисов не може да смени областния шеф на МВР, очевидно сега е договорил да смени един човек на Пеевски с друг човек на Пеевски. Полицията умишлено ни заблуждаваше и опитваше да саботира законен протест. Каква бе обстановката в Росенец се вижда на това видео. Оставка на целия кабинет“, призова той.
Битката за отвоюването на Родината продължава!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!