Бойко Борисов пред капитулация? Оставка!

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил полицаите да не закачат протестиращите. Палатковите лагери остават. Време е за моите решения, сподели Борисов

Премиерът Бойко Борисов разпоредил на полицията да не се провеждат акции срещу палатковите лагери и протестиращите. Нито по тъмно, нито по светло. Това съобщи bTV, позовавайки се на свои източници от Министерски съвет.

Малко по-рано премиерът публикува на своята „Фейсбук“ страница снимка с внучетата си и пост, който дава заявка, че скоро ще обяви важно решение.

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения“!, пише премиерът.

Новината породи радост в палатковите градове. Май работата все пак отива на купон довечера, коментира политологът проф. Евгений Дайнов във Фейсбук. Никоя полиция няма да щурмува Орлов мост заради Каскет-ефенди, отговаря той в социалната мрежа на свой приятел, според когото дори Бойко да се разкара от политическата сцена, главният прокурор няма да подаде оставка.

Когато вися, предпочитам да не чакам да бъда бит, а да бъда напит от победен купон, споделя проф. Дайнов.

„Гледам, из нета започнаха плахи опити на колеги, които миналата година се подредиха в умилителна редичка да целуват ръка Бойкова, да направят обратен завой. Не става от дивана, колеги. Има времена, в които по-ясно нещата се виждат от улицата. А има и времена, когато най-ясно нещата се виждат от Орлов мост“, добавя той.

„Елате нощеска на Орлов мост да обсъдим, дали и как можете да вземете обратния завой, който се опитвате да направите. Засега изглеждате доста неубедително, да не кажа – смешно.
Но пък, какво е една революция без смешни аспекти и забавления?“, пита политологът.

„Така и така оставката на Борисов е въпрос на часове, предлагам му да я даде преди новините в 20.00. Писна ми всяка нощ да вися на Орлов мост и да чакам да бъда набит. Предпочитам да участвам в победен купон, от който все пак да мога да си тръгна преди изгрева, ако може.
Бойко, хайде направи ни тази последна услуга, може ли?“, добавя той.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!