Бунтът започва, мутроченгетата на Борисов III събудиха бяс, който ще ги измете

Носете всички възможни средства за издигане на барикади, призоваха организаторите от т.нар. отровно трио. Бунтът срещу диктатурата на Борисов III започва

Масови протести в цялата страна започват срещу кабинета Борисов III, който тази сутрин изпрати полицаи, за да вдигнат палатковите лагери в София, Пловдив и Варна. Броени минути остават до събитието на годината. Бунтът срещу диктатурата на Борисов III започва точно в 20 часа пред Министерския съвет, обявиха организаторите от т.нар. „отровно трио“.
„Свободата не ще каскет, иска Караджата. Дойде времето, в което всеки един от вас е Караджата. Чакаме ви в 20 часа пред Министерския съвет с всички възможни средства за издигане на барикади“, заяви адвокат Николай Хаджигенов.
„Няма да спрем, няма да преклоним глава. Борисов се крие. Страхът има своето грозно лице и днес го видяхме отново“, добавя съратникът му от „отровното трио“ Арман Бабикян.
„Тази вечер ще ги издухаме. Сами са си виновни. Предизвикаха бяс, който ще ги повали, ще ги измете. Нека всички да се съберем. Започваме ударно, докато ги пометем!“, каза пък проф. Велислав Минеков.

Ще изкрещим „Оставка“ и този път ще я получим, уверява адвокатът от „отровното трио“.
Нека пловдивчани покажем, че няма да търпим окупацията на държавата от Мафията!, призоваха пък организаторите на протеста в Пловдив, който започна още в 18 часа пред общината.
Расте и грамадата пред Община Варна, която бе вдигната в знак на протест и в памет на самозапалелия се преди седем години Пламен Горанов.
Протестът подкрепи и лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.
„В крайна сметка човек винаги стига до това да вземе решение и да направи избор. В случая – протестиращите или милицията. Аз моя избор съм го направил – оставка!“, сподели шоуменът.
„Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата на Парламента, за да защитя гражданските си права. Носех и табела с надпис: “Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си!“, припомня той.
„Днес нищо не се е променило. Аз продължавам да се срамувам, а политическата клика и обслужващият я персонал още повече са се самозабравили. Доказателството го видяхме тази сутрин в 4:30 ч., по тъмно, когато обикновено действат престъпниците. Всъщност, видяхме го и по светло – когато на събитието, организирано от ГЕРБ, бяха удряни журналисти и протестиращи. И двете случки са пример за брутална наглост, характерна за бананова република, а не за страна-членка на Европейския съюз“, сподели Дългия във Фейсбук.

Бунт срещу диктатурата на Борисов започва! Всеки ден ще е така до победата. Долу мутрите! Диктаторът ще бъде изметен!