Чудеса от бетон по Мутроморието, вижте как отрязаха пътя за плаж край Черноморец

Огромна канара от бетон препречва пътя към плаж Тополите до Черноморец. Целта е летовниците да не си пекат задниците на аванта, а да наливат пари за паркинг

Свободният достъп до плаж Тополите край Черноморец вече е мираж. Черните пътища, които водеха към пясъчната ивица са разорани с багер, а върху един от тях дори е поставен като паметник огромна канара от бетон с разпръснати край нея изсъхнали водорасли. Такова чудо не може да се види нито в Гърция, нито в Турция, тарикатите по Мутроморието са ненадминати в битката със свидливите туристи. Сега всеки, който иска да отиде с колата си до морския бряг без да си плати за паркинг, ще стигне до „паметника“ и ще се изправи пред дилемата или да се изнася по най-бързия начин към курортите в чужбина, или все пак да жертва 4 лева и да си пече задника на плаж Тополите.
Кметът на Черноморец Росен Деспов се опита да се оправдае пред репортера на Нова Цеца Алексова като измънка, че проблемът бил в земеразделянето. Земята била върната в реалните граници и затова сега не можело да се направи общински път.
Не може ли? А ако Доганчо реши да зареже морския сарай и да си вдигне нов край Черноморец, дали няма да се намери възможност за път!? Казват, че интересът клати феса. Интересът обаче убива. Върху този паметник от бетон край плаж Тополите може спокойно някой да постави паметна плоча на българския туризъм.