Ледът се пропука, пластовете приклещват Борисов и Борисовците

Оставка, съд и затвор очаква Борисов и Борисовците, прогнозира политологът Евгений Дайнов. Ледът няма спиране, добавя професорът

Ледът се пропука, пластовете приклещват Борисов и Борисовците. Оставка-съд-затвор. Това сподели във Фейсбук политологът проф. Евгений Дайнов.
„Нещо се случва и то е добро. От известно време пиша за европейския сайт OpenDemocracy. И все гледах само всяка трета статия да е за България (останалите две – за Европа), да не досаждам на хората с неща, за които не искат да знаят. В края на юни обаче пуснах нещо за модела Борисов, което стана най-четеният материал за седмицата“, разказва политологът.
„Я, казах си. Ледът се пропуква. Оня ден пратих още нещо за България. И гледам: сайтът пращи по шевовете от материали за България, на най-различни езици. Чак не мога да се вредя, вися на опашка.“, сподели той в социалната мрежа.
„Преместват се цели пластове, не само у нас, но и в Европа и дори в САЩ. И тези пластове започват да приклещват Борисов и борисовци. Това няма да спре. Тези пластове тръгват много трудно но, веднъж задвижили се, нямат задна скорост. Оставка-съд-затвор“, коментира проф. Дайнов.