Ново унижение за Бойко в Карнобат, президентът го изкара параноик

Бойко Борисов превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя. Това каза в Карнобат президентът Румен Радев

Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога, а гузната му съвест за скандала със снимките и записите му ражда параноя. Бойко Борисов превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя и е много трудно изобщо да се коментират версиите му на тази тема. Това каза в Карнобат президентът Румен Радев.
„Все повече граждани и организации, партии и сдружения изразяват подкрепа за позициите и тезите на президентската институция като фактор за реална промяна в България. Отдавна заявих, че подкрепям и ще продължавам да подкрепям всяка организация, партия и движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партийният интерес“, коментира държавният глава.
„Подкрепям и петицията на журналисти за отмяна на ограниченията за придвижване на представителите на медиите в Народното събрание. България е на едно много задно място по свобода на медиите в световните класации и не трябва да даваме поводи да падаме още по-ниско. Дейността на народните представители е посветена на хората, така че те трябва да са наясно с работата им“, добави той.