Гласувахте за „бунтара“ Слави, който си изгради имиджа плюейки 20 години срещу тези, които днес се опита да ви пробута за министри.

Biliana Ambareva

Имам въпрос към електората на ИНТ, който упорито продължава да се обяснява защо са „гласували за Слави“. Как гласувахте „за Слави“, бе джанъм, като него го НЯМА?! Гласувахте за сценаристите на едно третокласно шоу, което с годините изгуби своята популярност, защото авторите му просто се изчерпаха. Гласувахте за шоумен, който много обича да говори за морал, чест и отговорност и…. избяга от нея. Гласувахте за „бунтара“ Слави, който си изгради имиджа плюейки 20 години срещу тези, които днес се опита да ви пробута за министри. За капак има наглостта да го играе обиден от „помията и плюнките“, които се изляли по адрес на ИТН.
Явно Тошко и останалите пишман политици от партия 7/8-ми са си въобразили, че правото да се критикува е запазена марка на изтърканото им шоу. Гласувахте за някакви мистериозни експерти, които стоят зад Слави, (който го няма), но те, незнайно защо, продължават да са в сянка, (тях също ги няма). Вместо Слави и „експерти“ получихте Тошко! Тошко, от своя страна, се отнася с вас подобаващо – с уважение, респект и най-вече с благодарност, щото вие му дадохте властта в ръцете и му оказахте доверие, нали така? Кои министри ще бъдат ревизирани? Тошко: „Няма да ви кажа.“ Кога ще бъде обявен новият проектокабинет? Тошко: „Когато му дойде времето.“ Къде ще бъде обявен? Тошко: „Където бъде обявен. На въртележката в парка.“ Поне астронавтите остават… засега. Та пак да попитам, как гласувахте „за Слави“, като него го НЯМА?! Ще го обясня по-простичко, като за вас – тоз цървул виждате ли го? Е те тва е „Найка“, който получихте като гласувахте „за Слави“.