НЯМА ДА СТАНЕ

НЯМА ДА СТАНЕ.
Чувам от Слави и хората му, че Кирил и Асен са били проблема. И се замислих, как така изведнъж Кирил и Асен са проблем, а Борисов вече не е проблем, Пеевски не е проблем, Гешев не е проблем, Доган не е проблем, Цацаров не е проблем и никой вече не ги споменава? Не съм фен на Кирил и Асен и не веднъж и заслужено са ми „яли шамарите“, дори и в момента БОЕЦ ги натискаме да се размърдат и задействат по сигналите ни и важните цели, но не забравям кой е врагът. И той не е в ПП, или ДБ например, той е в Сараите, в зайчарника в Банкя, в хотел Берлин. Виждам как мафията и руската пета колона се опитват да ни върнат десет години назад.
Е, няма да стане.
Угоените паяци (по Лозан Панов) поизгладняли и настървени плетат мрежите си и се канят да се впият отново. Простия се гласи отново да яхне простите. Отслабналото се гласи пак да дебелее. Каскета се гласи пак да се кланя и слугува на господарите си, като мачка свободните. Това се случва днес, ако не сте разбрали.
Бавно, мъчно, с огромни мъки светлината започна да пробива, започна да съмва, както казваше Кристиан Таков и наглите и марионетките им искат да ни върнат в мрака.
Няма да стане.
БОЕЦ помним и ще ви гоним до дупка. И ако трябва и избори до дупка. Ако трябва и пак на площадите.
Битката продължава!