А днес ни управляват същите, които през 2020г. ни пребивава, арестуваха, подслушваха и преследваха по време на протестите.

Ако МВР бяха действали след убийството на Митко от Цалапица, както след убийството на Алексей Петров, дали убиеца щеше да успее да избяга и укрие в Германия? С какво Трактора е по-важен от Митко? Не е ли закона еднакъв за всички? Не трябва ли МВР и всички институции да действат еднакво за всеки и по всеки казус?
Вчера след показният разстрел на Алексей Петров видяхме и показна акция на МВР. Демонстрация на безсилие, некадърност, паника и страх. Говоря за ръководството на МВР. Блокирана половината държава – от гръцката граница до върха на Петрохан. Хиляди граждани с прегрели коли по завоите на прохода в Стара планина часове наред са тормозени и изложени на риск (пътя е изключително опасен) и на върха ги спират, за да им запишат имената в една тетрадка. Добре поне, че не са питали всеки „Ти ли си убиеца?“. Безсмислието и малоумието на тези действия е фрапиращо.
Сега се замислете. Давате ли си сметка какви могъщи сили действат в мрака в нашата страна, които са способни да поръчат, организират и извършат безнаказано подобно брутално престъпление в столицата посред бял ден?
Давате ли си сметка, колко са прогнили, закърнели, зависими и корумпирани нашите служби и МВР?
Давате ли си сметка колко абсолютно незащитени сме всички ние от БОЕЦ и други наши колеги – граждански Активисти и журналисти, които водим истинската война срещу мафията?
Давате ли си сметка, че мафията продължава да владее държавата ни, а промяната е само в това, че освен Борисов и Пеевски, НСО вече охранява и Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов. Всичко друго пак си е по старо му. Същите мутри, същите калинки, същите корумпирани типове се назначават и правят същото. Щяха да спират властта на Радев, а държат назначеният от него шеф на ДАНС! Щяха да направят комисия в парламента по инициативата на БОЕЦ за импийчмънт на Радев, а вместо това направиха Комисия за имунитетите, за да пазят мутрата Борисов. Щяха да правят промени в МВР, а назначиха Калин Стоянов – човека на Пеевски и Борисов за министър.
И резултата е на лице.
Сега всички треперят за собствените си кожи, а предизборните обещания отдавна са забравени. Чудят се кой е следващият и се сърдят на австрийците, че не ни пускат в Шенген.
Докато ни управляват мутри, мафиоти и престъпници, докато ни управляват слаби, зависими и неспособни хора – промяна няма да има! А днес ни управляват същите, които през 2020г. ни пребивава, арестуваха, подслушваха и преследваха по време на протестите.
Днес БОЕЦ и граждани излязохме на протест пред Областната управа в София за ДЕМОНТАЖ на МОЧА и… дежа вю! Отново, както през 2020г. кордон от полиция пред входа да пази управляващите, които се крият от гражданите. Същото е, дори е по-зле.
И пак питам, ако МВР бяха реагирали след убийството на Митко от Цалапица, както след убийството на Трактора, дали убиеца му щеше да успее да напусне страната и да се укрие?
И да не забравя- ОСТАВКА НА КАЛИН СТОЯНОВ – още една мутра по-малко във властта. Така ще ги махаме май вече – един по един!
Битката продължава!