ГРАО крие 4 600 подписи срещу презастрояването на „Младост“, като ги обявява за невалидни

Институции крият 4 600 подписа на граждани. Очевидно ня #КОЙ не иска този референдум и не само него!

ГРАО крие 4 600 подписа, като ги обявява за невалидни, срещу презастрояването на „Младост“. От събраните близо 14 000 подписа от жители на квартала, ГРАО призна 8 822, а за да бъде признат за валиден референдума и да може да се проведе, бяха нужни още само около 600 признати подписа. Освен тази манипулация, измислаха още една – становище изпратено до Административен съд гласи „ЗПУГДВМС не регламентира изрично задължение за ГД ГРАО да съхрани данни от извършените проверки.“ Както става ясно вече всичко е потулено, скрито, загубено, изтрито, покрито

На 9-ти февруари (петък) от 13:30 часа в Административен съд – София (ул. Георг Вашингтон №17) ще се проведе третото заседание по делото за провеждане на референдум срещу презастрояването в „Младост” иниицииран от ИК „За зелен Младост“.
Разчитаме на вашата медийна подкрепа, за да се даде гласност на съдбата на референдумите в България. Ня #КОЙ очевидно не иска те да се провеждат и гражданите да имат възможност да изразят несъгласието си към решенията на безпринципните си политици, представляващи инвеститорски и олигархически интереси.
Важна е подкрепата на всяка медия, на всеки гражданин на място в съда, за справедливия изход от делото за Референдума срещу презастрояването на „Младост“.

 ИК „За Зелен Младост”