Днес без никакъв срам и притеснение да ни натрапват поредното комунистическо отроче и нагло и цинично да ни обясняват, че не трябвало да се притесняваме от какъв комунистически и русофилски род произхождал терZиев, защото бил много успешен комунистически биZнесмен ?!

Спомняте ли си, как веднага след 10.11.89г. розовите деZни от сДС 1-1 по КОМУНИСТИЧЕСКИ обясняваха, че Фашисти като Бай Илия Минев НЯМАЛИ МЯСТО в сДС/демократичната общност, а тогава (и сега) в тази т.нар. общност беше бъкано предимно и само с КОМУНИСТИ и ПОТОМСТВЕНИ комунисти ! Сега обаче с удивление виждаме, че за потомствени КОМУНИСТИ като терZиев (с произход от най – висшите и РЕПРЕСИВНИ ешелони на КДС и комунистическата власт) НЯМА ПРОБЛЕМ да са част от същата тази демократичната общност, която за истинските антикомунисти, като Бай Илия беше ТАБУ ?!

Как може тези, които без никакъв свян и притеснение, нападаха, обиждаха и АНАТЕМОСВАХА Бай Илия Минев и хилядите мъченици на комунизма, като него днес без никакъв срам и притеснение да ни натрапват поредното комунистическо отроче и нагло и цинично да ни обясняват, че не трябвало да се притесняваме от какъв комунистически и русофилски род произхождал терZиев, защото бил много успешен комунистически биZнесмен ?!

– След 10.11.89г. за розовите десни от сДС (и настоящите му производни), мъчениците като Бай Илия бяха анатемосвани с комунистическия етикет – Фашисти, същите тогава нагло и цинично ни обясняваха, че Фашисти като Бай Илия НЯМАЛИ МЯСТО в сеДеСе/демократичната общност, но за потомствени КОМУНИСТИ (като терZиев) и тогава и сега няма проблем да са част от демократичната общност ???

– веднага след 10.11.89г. същите розови деZни нагло и арогантно питаха, ама кЪФ е тоя Илия Минев, кВи са стотиците хиляди мъченици, като Бай Илия прекарали десетки години по комунистическите концлагери и затвори, че искат да са част от сДС/демократичната общност ?! Докато 99,9 % от сеДеСарите удобно величаеха компартията, или пишеха доноси (срещу истинските антикомунисти, като Бай Илия) до роднините на терZиев в КДС ?!

-34 годни след 10.11.89г. ясно се видя , че розовите десни и демократи произлизащи от патерицата на БКП и КДС – сДС, НИТО са десни, нито са антикомунисти, нито са антирАсия, доказателство за това е , че в НИТО ЕДИН български град няма преименована нито една улица, нито един булевард, няма демонтиран нито един паметник на руските, или съветските ОКУПАТОРИ !!!

– розовите десни демократи за 34 години по безапелационен начин доказаха, че са удобни розови АНТИфашистки подразделения на БКП и КДС (веещи ФАЛШИВИ натовски и европейски знамена ), но най – вече откровенни патерици на комунистическата ПРОРУСКА мафия в губернията, в чийто редици е пълно и към настоящият момент ЕДИНСТВЕНО и САМО с наследници и потомци на различни комунистически родове и фамилии и то от най – висшите ешалони на комунистическата власт !

– Къде бяха всички големи антикомунисти от сДС, ДСб, и Сие, когато Бай Илия умираше от глад и нищета в старчески дом през 2 011 година, предполагам че са уговаряли поредното комунистическо отроче, като терZиев на което с поклони доземи са предлагали членство в розовата им антифашистка демократична общност/партии ?!

ПОКЛОН пред паметта на ИСТИНСКИТЕ антикомунисти и десни политици, като Бай Илия Минев и 322 000 мъченици на кървавият комунистически терор, целенасочено ПРЕНЕБРЕГНАТИ и ЗАБРАВЕНИ от розовите деZни, както за съжаление и от всички нас !!! ПОКЛОН !!!
PS Не съм включил герб в списъкът – розови деZни, на първо място защото герб не са и никога не са били истинска дясна, най – малко пък някога са били антикомунистическа партия. герб няма нищо общо даже с розовите комунисти от сДС, герб са наследник на БКП. герб беше създадена от кадри от най – нисшите нива в компартията, милицията и комунистическата армия на НРБ, или от обслужващият персонал на комунистическата номенклатура !!!