Започват кастингите за „Кралица на Бургас 2024 г.”

Конкурсът за красота „Кралица на Бургас 2024 г.” ще се проведе на 30 юни 2024 г. в летния театър на Бургас. Право на участие в него имат всички момичета от морския град и региона, които са навършили 16-годишна възраст и са до 24 години.

Кастингите за конкурса започват от днес, 15 май 2024 г., и ще продължат до 10 юни. Момичетата, които имат желание да се впуснат в това предизвикателство, могат да заявят кандидатурата си чрез страницата на конкурса във фейсбук „Кралица на  Бургас”.

Кандидатките за титлата трябва да изпратят кратка информация за себе си, снимки в цял ръст и в близък план, своите мерки, както и телефон за обратна връзка. Допуснатите до участие ще бъдат поканени на финален кастинг. Носителката на титлата „Кралица на Бургас 2024 г.” ще представи морския град на националния конкурс за красота „Мис България 2024 г.”, който ще се проведе през есента в столицата. Партньор на конкурса „Кралица на Бургас 2024 г.” е община Бургас.

Конкурсът се провежда вече за четиринадесета поредна година. През годините на своето провеждане носителките на титлата са печелили редица призови места в различни конкурси за красота и са имали възможност да представят морския град и на международната сцена.

Организаторите на бляскавото мероприятие са подготвили невероятна програма. Конкурсът ще се проведе при вход свободен в летния театър на Бургас и всички жители и гости на морския град могат да станат част от избора на новата кралица на Бургас.