Защо да наемем комби или миниван от Green Rent-a-car?

Лятото е все още в разгара си и летните почивки тепърва предстоят. Подготовката на всяко пътуване е съпроводена с избор на удобен и практичен автомобил, който да ни осигури комфорт и сигурност. В този случай, комби автомобилите и миниваните се оказват все по-предпочитан вариант за превозно средство сред потребителите на Green Rent-a-car. Като лидер в отрасъла на местно ниво, Green Rent-a-car предлагат голямо разнообразие на комби автомобили и минивани от марките Toyota и Lexus. Освен това, те предлагат и допълнителни услуги, които могат да бъдат избирани онлайн – възможност за добавяне на детско столче, безжичен WiFi рутер, GPS навигатор, пълен резервоар с гориво, вериги при пътувания през зимата и дори персонален шофьор.

Но защо в действителност да изберем комби или миниван за предстоящата ни почивка?

Миниванът представлява комбинация между лек автомобил и микробус, а основното му предимство са компактните размери и достатъчно голямото място за повече пътници и багаж. От своя страна, комбито е по-изгодното решение, когато искаме да превозим по-малко пътници, но с повече багаж. Ако се колебаем кое е правилното превозно средство за нас, трябва да имаме предвид броя на куфарите и хората за транспортиране. В случай, че пътниците са 10, тогава миниванът е отлично решение.

Наемането на комби и минивани е значително по-изгодното и удобно решение от плащането на такси за отделните пътници или използването на междуградски транспорт.

Избирайки миниван и комби автомобил от Green Rent-a-car получаваме комфортни условия. Съвременните и модерни превозни средства са оборудвани с удобен и просторен интериор. Те са маневрени автомобили, даващи увереност за прецизност в управлението.

Автопаркът Green Rent-a-car предлага разнообразие от видове и модели автомобили. Това дава възможност за проява на гъвкавост в избора, който да съвпада най-добре с нуждите ни.

Уеб-платформата на Green Rent-a-car за отдаване под наем на комби автомобили и минивани е удобна и интуитивна за навигация, както през настолни, така и през мобилни устройства. Всички отбелязани допълнителни услуги автоматично се калкулират в общата цена и предварително виждаме колко дължим. Това дава пълна свобода на клиента за преценка на разходите му при пълния пакет от нужни услуги.

Автомобилите на Green Rent-a-car винаги се поддържат в идеално техническо и външно състояние. Преди доставка преминават през автомивка и дезинфекция на салона. Интериорите са ароматизирани с приятно ухание, което ще направи пътуването ни още по-вълнуващо.

При необходимост от допълнителна консултация, операторите на Green Rent-a-car са винаги насреща за пълно съдействие.