КОШЛУКОВ, кажи на Пеевски, че извинението не се приема.

Georgi Borisov Georgiev

КОШЛУКОВ, кажи на Пеевски, че извинението не се приема.
Едно е свинете да ни правят на дебили, чепове за зеле и „лош матриал” , но и слугите им да ни се подиграват в очите, дори и на българите ни идва в повече! Обществената телевизия се издържа от нашите данъци. Ние плащаме за да ни показва среден пръст от екрана един политически педераст. Ние плащаме и на свинете, които ни „управляват” за да ни крадат и да превръщат държавата ни в кочина.
Използвам случая за да го кажа отново, ОТ МЕН НИТО ЛЕВ ЗА КРАДЛИВИТЕ И НАГЛИ БОКЛУЦИ! На Кошлуков да му плаща Пеевски! На цялата чиновническо-прокурорско-ченгеджиска паплач да им плащат господарите им. От септември 2017г. БОЕЦ обявихме ДАНЪЧЕН БОЙКОТ, на мафиоти и корумпирани партийни мишоци пари не даваме! С нашите пари дебелите стават все по дебели, а народа става все по беден и нещастен. Мафията се храни с нашите пари, с мълчанието и бездействието ни!
Не оставки, а изриване е нужно. Да сменят един слуга на мафията с друг не е решение. Да им спрем парите за крадене и да излезем с тоягите на площшадите, това е решението. Нищо друго не работи, до там го докарахме. И от това ги е страх дебелите! Съд, затвор и конфискация на имуществото и милиардите, одрани от гърба на българите.
БОЕЦ водим тази битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук