МУТРОКОМУНИСТ

КОГАТО с честен труд си си купил един хляб , дойде някой ,който има 10 хляба и изяде и твоя .После ти даде една филия, за да не умреш от глад , след това ти хвърли и един бой ,за да си му благодарен , а накрая те прати да платиш и неговите 10 хляба – те това е мутрокомунист.
Пеевски, Борисов и котерията им от ченгета, мафиоти и корумпирани боклуци превърнаха страната ни в блатото, ограбиха народ и държава, крадяха дори от спорта, от лекарствата на онкоболните и закуските на децата в детските градини. И сега Пеевски ще се прави на благодетел пред Нургюл Салимова. И трябва да му благодарим и да се радваме!
Пеевски, Борисов, Доган, Цацаров, Гешев и бандата им прокудиха два милиона българи от родината им, съсипаха хиляди човешки съдби, мечти и бизнеси! Хиляди българчета не се родиха в България, много от тях дори не знаят български. Други хиляди българчета умряха от лечими болести защото за тях пари нямаше, но милиарди за крадене имаше. И още хиляди българчета – бъдещи шампиони не разбраха, че са такива, защото им откраднаха живота, мечтите и бъдещето.
Мафията не помага. Мафията граби, лъже и убива!