Наградиха победителите в поредното издание на ФАРА

Официалната церемония по награждаване на победителите в двадесет и четвъртото издание на ФАРА се проведе в Бургас. В залата на Конгресния център се събраха над 600 от най-утвърдените специалисти и екипи в комуникационния бранш.

В своите три дни фестивалът предложи наситена програма от интересни дискусии, панели и презентации с родно и чуждестранно участие. На официалната церемонии с водещ актрисата Пепа Николова, бяха отличени най-добрите кампании, в над 50 категории и подкатегории на творческия и медийния конкурс.

„Рекламата не е само бизнес услуга. Тя е форма на социално послание. Много вълнуваща е церемонията и всичко, което се случи на тази сцена, дава много поле за размисъл и креативност. Всички в залата сте победители. Поздравявам организаторите и очаквам следващата година отново да сме заедно”, сподели Диана Саватева, зам. – кмет „Култура и вероизповедание” на община Бургас. Всички носители на златни награди в Творческия фестивал ще участват напълно безплатно в един от най-престижните фестивали в Европа.

Фестивалът се проведе благодарение на подкрепата на „Нова броудкастинг груп” и дъщерното й дружество „Нетинфо” като основни спонсори.

ФАРА 2024 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции с подкрепата на община Бургас.