Парламентът ПЛАТИ на БОЕЦ присъдената сума по спечеленото съдебно дело.

ПЪРВИ ПРОБИВ на БОЕЦ в новия Парламент!
Докато партиите демонстрират своята неспособност и слабост, БОЕЦ постигна първия пробив и победа още в първия работен ден!
На 12 април 2023 г. Парламентът ПЛАТИ на БОЕЦ присъдената сума по спечеленото съдебно дело. БОЕЦ осъдихме Народното събрание заради отказа да ни предоставят документите за наложената от Рашидов незаконна ЗАБРАНА за достъп до сградата на Парламента на Георги Георгиев и други членове на БОЕЦ.
Изправихме се срещу мафията и Мултака на няколко пъти, очи в очи в Парламента и му поискахме оставката! Рашидов реагира по сталински и мутренски — забрани на членовете на БОЕЦ да влизат в сградата, за да осигури спокойствие на себе си и на Хартиената коалиция да смачкат Изборния кодекс и да върнат хартиената бюлетина. БОЕЦ продължихме битката пред Парламента и в съдебната зала! И победихме мафията и мултаците! Парламентът ни плати, но с нашите пари. Сега БОЕЦ ще поискаме от Рашидов да носи персонална отговорност и да плати лично за незаконните си действия!
Първото решение на администрацията на новия Парламент в първия работен ден е да ПЛАТИ на БОЕЦ за незаконните действия на Рашидов. Същият днес отново седи на председателското място. Един осъден от БОЕЦ и гражданите човек води заседанията на Парламента. Но не задълго. Така, както Борисов никога повече няма да е премиер, така и Рашидов никога повече няма да е председател на Парламента. Разобличаваме мутрите и мултаците един по един и водим своите битки срещу мафията всеки ден и на всички фронтове. Без компромиси и без отстъпление. И изискваме от „Продължаваме промяната – Демократична България“ да отстояват по същия начин постигнатото от БОЕЦ и гражданите. С мафията и терористи не се преговаря, не се колаборира и не се ротира. Мафията е зло, което трябва да бъде отстранено от властта.
Сега започваме следващата серия дела срещу Парламента и Рашидов. Както БОЕЦ казваме: “Бой до дупка!“
Битката продължава!
Споделете, това е важна гражданска победа, а нито една “медия“ или политик няма да я споменат. Гражданите трябва да знаят, че имаме силата до водим и печелим битките си срещу Наглите!
Поздравления за бойците за важната победа и благодарност към нашите съмишленици и дарители за подкрепата!