Сега ПП-ДБ ще помогнат на ГЕРБ и ДПС да си осигурят още няколко години банков комфорт, изкуствено дишане за ПИБ и спокойствие за източеният един милиард от ББР.

ГЕРБ номинираха отново Димитър Радев за шеф на БНБ. ПП-ДБ се наведоха и НЕ издигнаха свой кандидат въпреки, че бяха обещали да го направят!
Димитър Радев наследи Иван Искров след фалита на КТБ и бе част от процеса по замитане на следите.
Димитър Радев покри всички криминални схеми за източването на ПИБ от нейните собственици и рефинансирането на Пеевски!
Димитър Радев издаде за по малко от 24 часа одобрение за бившият шеф на ПИБ – Живко Тодоров да бъде назначен за шеф в ББР.
Димитър Радев одобри и съдейства за наливането на стотици милиони от държавната ББР в ПИБ на двойно завишена цена, което ощети държавата с близо 100 милиона!
Димитър Радев и БНБ проспаха последните 8 години и НЕ направиха нищо, за да защитят влизането в еврозоната. Нулева кампания! И максимална активност в обслужването на интересите на Борисов и Пеевски.
Димитър Радев бе начело на БНБ през годините, в които държавната ББР под контрола на БНБ наля ЕДИН МИЛИАРД на Пеевски, Вълка и Домусчиеви! И всички бе точно!
Сега ПП-ДБ ще помогнат на ГЕРБ и ДПС да си осигурят още няколко години банков комфорт, изкуствено дишане за ПИБ и спокойствие за източеният един милиард от ББР. А точат зъби и за още. За източените от КТБ милиарди никой вече и не пита. Преди месец БОЕЦ внесохме сигнал срещу Пеевски, Гешев и Бисер Лазов на база над 3400 нови документи. Всички мълчат и пазят дружно омертата. И дружно ще изберат Димитър Радев в интерес на сглобката, грабежа и гарантираната безнаказаност за престъпниците.
Помня миналата година каква битка беше за ПП и ДБ избора на шеф на БНБ. Сега са, като послушни пуделчета на каишка в ръцете на Борисов и Пеевски. Вероятно ще имаме кокалче и за тях.
Не за това гласувахме!
Битката продължава.