Управлението на мутри, мафиоти, престъпници и некадърници произвежда престъпност, простащина, наглост и мутризация, децата ви ще ги режат по домовете им, ще ги газят по пътищата и ченгетата ще ги пребиват зад колоните на Министерски съвет

УТРЕ в 20 града в страната граждани ще протестират срещу съдебното решение за пускане на свобода на изрода нарязал момичето в Стара Загора. БОЕЦ също реагирахме. Пример за гражданска солидарност и активност. Всички се възмущават и късат ризи, дори някои зоват за връщане на смъртното наказание. Всички са много смели и активни.
В същото време Борисов, Пеевски, Карадайъ, Делян Добрев, Данчо Ментата, Халил Летифов и т.н., които с кървавите си ръце от десетилетия дерат и одират целият български народ са на свобода и дори бяха върнати на бял кон в управлението. Освен БОЕЦ и шепа граждани и свободни журналисти никой не протестира срещу тези изроди.
Докато не осъзнаете, че управлението на мутри, мафиоти, престъпници и некадърници произвежда престъпност, простащина, наглост и мутризация, децата ви ще ги режат по домовете им, ще ги газят по пътищата и ченгетата ще ги пребиват зад колоните на Министерски съвет!
Утре протестирайте срещи изрода. Лесно е срещу анонимен боклук.
Срещу наглите е друго – опасно, тежко, рисковано. Но друг начин няма, ако искаме истинска промяна.
Битката продължава!