Боби Б., химнът и сланината

Боби Б. вчера беше в Рим. Там му пуснаха химна. Струва ми се, че го пуснаха наобратно. Видя ми се, че оркестърът се беше загледал в Боби Б., та не следеше особено нотите.

Боби Б. доста се е увеличил напоследък, интересен е, к’во ся. Ама не бива така, вредно е вече на тая възраст. Специално за него Николаев направи пространно и съвсем ексклузивно интервю с Човек, Който е Отслабнал със сланина. Ядял сланина и отлабнал. Утре Николаев ще направи пространно интервю и за безболезненото епилиране на мъжки вежди, в четвъртък ще дават за модните тенденции при анцузите, а в петък, специално интервю с травестит и съветите му за най-евтини екстейншъни.

А пък един министер при Хекимян вика, че за съжаление дори в европейския съюз загинаха много хора от наводнения. ДОРИ И ТАМ! Европейския съюз, най хубавия съюз, пък и той се дъни. Дет’ се вика – европейскосъюзното джудже – най-високото джудже и европейскосъюзният болен – най-здравият болен, даже на европейскосъюзният човек фъстък да му дадеш, с нож и вилица ще яде!….

Хекимян беше поканил и Корнелия Н. Бе няма ли кой да й каже да не се хили така нелепо непрекъснато на тази женица? Това го питам вече трети път…. Последното, което проследих при Хекимян беше интервю с едни хора за училището като такова. Хекимян обърка името на жената и се извини: Хаха, стана грешка на езика ми. Моля, ако имам грешки, да извините ме, стават грешки на езика ми понякога.

Исках да напиша нещо и за външната ни и посещението й при едни арабески, ама походката й и видът й са толкова неописуеми, че ме оставиха безмълвна. Само ще ви кажа, че я почерпиха чайче в малка чашка, а арабеските се хилеха много доволно, аха да я пощипнат някъде. Ма кой знае, може и да са я пощипнали…

Виктория Тинтерова