Богата програма за Джулай морнинг в Бургас

Остават само два дни до празника на свободата на мисълта Джулай морнинг. Бургаският концерт ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни, неделя. Той е безплатен. Както всяка година, ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от „Силует“. А ето кой ще се погрижи тази година за доброто ви музикално настроение:

– P.I.F.  незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група „Силует“;

– КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ – свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас; ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят;

– REWIND – групата се завръщат при нас с много нови авторски песни и неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят.

– LEMON BOX – бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг;

– МАХАЙРА – тази година ще чуем и бургаската група „Махайра“, която ще ни представи своята авторска музика.

– SCARLET – в самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета, които представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика.