Богата програма през август на остров Света Анастасия

Остров Света Анастасия се готви да отбележи 10 години от откриването си като туристически комплекс. Ето защо в най-летния и отпускарски месец любимата дестинация на бургазлии и гости на града ще предложи незабравими преживявания. Всички концерти започват точно в 21 ч. Курсовете по вода до острова се извършват от Магазия 1.

На 2 август 2024 г. е концертът на уникалното трио Deja vu – Миро Станчев, Бранимир Недков и Дражо Бошнаков. Триото ще се представи с нови вокални аранжименти световни поп и рок хитове, българска и балканска музика, както и свои авторски песни.

Герасим Георгиев – Геро ще гостува за първи път на острова със страхотната музикална комедия „НеТАКТично” на 3 август 2024 г. Оркестровата партитура включва класика, джаз и фолклор в изпълнение на „Симфониета Враца”. Освен блестящото присъствие на любимеца на публиката Геро, участници в този концерт-спектакъл са сопраното Росица Метаниева и младите, но вече добре познати актьори Соня Ковчезлиева и Илиан Божков. Автор на идеята и сценария е Юлия Манукян, а целият спектакъл преминава под диригентската палка и режисура на Левон Манукян.

На 8 август 2024 г. за пореден път ще бъде представен спектакъл от афиша на Държавна опера – Бургас, а ден след това, на сцена под звездите, ще чуем най-добрите рок парчета на група „Конкурент”. Тя е вече 37 години на сцената, а тази година издаде и нов албум „„По трудния път” с 14 парчета.

Папи Ханс – изпълнителят, който показа и страхотни танцувални умения в последния сезон на телевизионния формат на Dancing starts, ще акостира в лятната нощ на 10 август 2024 г. и ще ни пренесе в красотата на летния сезон с някои от най-прочувствените и известни хитове.

А на 15 август 2024 г. ще се отбележи рождения ден на острова като туристическа дестинация. Ще има много вълнуващи моменти с дневните курсове с кораба. А гвоздеят на програмата ще бъде концертът на една от най-обичаните български групи – „Мери бойс бенд”.

На 16 август 2024 г. зрителите ще могат да пеят и танцуват заедно с легендарния Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”. След тях на морската сцена ще се качат не една, а две групи – „Остава“ и Hayes&Y ще изпълнят най-големите си хитове.

На 23 август 2024 г. един нов формат ще срещне своя попътен вятър. Очаква ни музикален проект „Лисицата и котараците” с Милица Гладнишка, Николай Воденичаров и Иван Велчев.

DJ Party с Double D ще се развихри на 24 август 2024 г. за страхотно парти с ремикс на най-популярните парчета. Третата за сезона Гръцка вечер ще е и последното събитие за месец август – на 30-ти. Тя ще е с участието на Dari Galini, Asteri Band и Начко Богданов.