Бургаски каратеки на гости в детска градина

Демонстрация на карате киокушин се проведе в ДГ „Коледарче” за активизиране на спорта сред подрастващите. По инициатива на Анабел Атанасова – бивша възпитаничка на детската градина и носителка на отличието „Спортист на годината“ за 2023 година, днес, 9 юли 3034 г., в градината гостува част от екипа на Спортен клуб по карате „Киокушин спирит Бургас”.

Проведената демонстрация на карате киокушин се превърна в истински празник на духа, силата и дисциплината, като целта на инициативата беше да се популяризира спорта сред младите хора. Бившата възпитаничка на група „Пчеличката Мая”, показа своите впечатляващи умения и сподели вдъхновяваща история за своя път към успеха, подчертавайки ползите от физическата активност и дисциплина.

Многообещаващата ни надежда в спорта Анабел Атанасова с треньор двукратната световна шампионка по карате киокушин – ката –  Сенсей Гергана Апостолова–Костова, се подготвя за нови спортни успехи.

От детската градина изказват сърдечната си благодарност на Анабел Атанасова и спортистите от  СКК „Киокушин спирит Бургас”, както и на сенсей Евгений Прудников за подаръците, прекрасното преживяване и възможността децата да се докоснат до магията на бойното изкуство.