Вълнуващи събития на Света Анастасия

Остров Света Анастасия отново ще е епицентър на летните забавления през тази седмица. Тя ще е наситена със събития, а едно от най-очакваните за сезон 2024 е концертът на Белослава. На 13 юли 2024 г. (събота) от 21 часа остров Света Анастасия ще посрещне една от най-обичаните български певици. Харизматичната дама се завръща на любима локация, за да ни потопи в магията на музиката. Кадифеният ѝ топъл глас на фона на морето и звездите са обещание за страхотно преживяване. Отплаването за острова ще се осъществява от Магазия 1 в 20 ч.

Билети се продават на:

– туристически информационен център „Часовника“;

– туристически информационен център „Магазия 1“;

– Events.gotoburgas.com – bit.ly/4dKNgrc;

– в платформата Grabo.bg.

Ако не ви се чака уикендът, в четвъртък, 11 юли 2024 г., комедията „Женитба по обяви“ на ДТ „Адриана Будевска“ ще ви въвлече в приключение за самотни, обичащи, емоционални и артистични хора. Ситуациите, в които попадат, а и те самите създават, са нелепи, абсурдни и крайни. Ще се насладите на таланта на Албена Колева, Валентин Танев и Тончо Токмакчиев. Началният час на постановката на остров Света Анастасия е 21 ч.

Ден след театралното забавление, на 12 юли (петък) от 21.00 ч. Държавна опера-Бургас ви кани на поредния си спектакъл от лятната поредица „Купон на острова 2024“. Той е със заглавие „Любовна история“ и ще бъде вълнуваща среща с несравнимата красота на френската музика. Солисти ще са Нона Кръстникова – сопран, и Яни Николов – тенор.

Билети за събитието може да откриете на касата на Държавна опера – Бургас, в Grabo.bg и на място на Магазия 1 в деня на събитието.