Вълнуващ атракционен спектакъл предстои в Бургас

Не пропускайте това заредено с много настроение събитие, в което магията триумфира. Насладете се на хула-хоп, баланс цилиндри, свободна стълба, кристал баланс, клоунада, меджик бокс, жонгльорство, пластика, моноцикли, животни, костюми и още много изненади.

Като роден и отраснал в Бургас, основателят на школата по атракционни изкуства Бойчо Костадинов остава неизменно свързан с града и неговия културен живот. Затова без никакво колебание отбелязва 30-годишната история на инициативата в морския град с вълнуващ спектакъл на 21 октомври 2024 г., понеделник, от 19 часа в Културен дом НХК. Входът е свободен.

В спектакъла ще се включат над 30 участници в три възрастови групи. Те ще демонстрират своите умения в различни направления: хула-хоп, баланс цилиндри, свободна стълба, кристал баланс, клоунада, меджик бокс, жонгльорство, пластика, моноцикли, животни – костюми  и др. На сцената освен настоящият екип на школата, ще се изявят и много бивши възпитаници. Участие ще вземат още танцова школа „Крис“ и мажоретен състав при ПГСАГ „Кольо Фичето“ с ръководител Лорета Йовчева.

Школата, макар и ситуирана в София към момента, продължава да бъде свързана с Бургас, като взима активно участие в най-обичания младежки формат „TEEN BOOM FEST“. Тази пролет групата проведе лагер в базата на Международния младежки център в комплекс „Меден рудник“, като направи самостоятелен концерт и въздействащо огнено шоу със заря. Школата има за цел да популяризира атракционното изкуство сред деца и младежи и главно към рисковите групи в обществото.

Спектакълът се реализира с финансовата подкрепа на община Бургас.