Голямо усвояване и лапане пада в Поморие

Ремонтират улиците по три пъти в годината с парите на народа, за да има работа

По три пъти в годината улиците в Поморие се ремонтират. Това сподели във Фейсбук идеологът на Движение: „БЕЗ партии и политици“ Ради Чухлев.

„ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ – олицетворение на дебилството! Всички властимащи по това се различават от обикновените хора – те са тъпи, прости и некадърни! А може би са нагли, хитри и крадливи – което също е вярно!“, коментира помориецът.

„Най-успешния“, според класацията на ГЕРБерастите, е кметът на Поморие, прави един и същи ремонт на улиците по три пъти в годината, добавя той.

„Преди 5 месеца разкопаха целия град, сега отново го правят! Питам работниците, защо отново копаете, а те ми отговарят: „Нали трябва да имаме работа! И пет пъти, ако трябва, ще го правим!“ Ето, това е ценностната система на ГЕРБеризма: Пътищата трябва да бъдат правени така, че да се ремонтират непрекъснато! Докторът и аптекарят желаят, хората да са болни! Съдията и полицаят – да има престъпност! Дори гробарят подскача от радост, когато хората тъжат! Сгрешен свят!“, коментира Чухлев.

„На върха на тази арогантност стои властта – невъзмутимо нагла, бездушна и алчна! На нея са й отпуснали средства, които трябва да се усвоят/присвоят! Какво значение има, че тези пари са изкарани с потта на народа?! Нали народа не роптае, значи може да се дои, стриже и коли, като стадо! Но на търпелив народ яростта му е безгранична и стихийна! Тежко на този, който му се изпречи на пътя, когато въстане! А властта безумно го тласка натам!“, добавя бунтарят от Поморие.