Две събития днес и утре на остров Света Анастасия

На 2 август 2024 г. (петък) от 21.00 ч. ще може да се насладите на концерт на уникалното бургаско трио Deja Vu – Миро Станчев, Бранимир Недков и Дражо Бошнаков. Три момчета, които успешно съчетават поп пеене с оперно звучене. На откритата сцена на остров Света Анастасия талантливите изпълнители ще представят на 30 песни на 6 езика.  Триото ще грабне публиката с нови вокални аранжименти световни поп и рок хитове, българска и балканска музика, както и свои авторски песни.

„Deja Vu“ концертира активно в България и чужбина. Авторските им песни са включени и заемат подобаващо място в програмната схема на „БГ Радио“.

Уникална музикална комедия ни очаква на 3 август 2024 г. (събота). Остров Света Анастасия ще посрещне спектакъла „НеТАКТично“, а публиката ще се наслади на таланта на Герасим Георгиев – Геро. Събитието е с начален час 21 ч, а отплаването с кораб се осъществява от Магазия 1.

Отплаването за концертите ще бъде от 20.00 часа от Магазия 1, като е необходимо половин час по-рано да сте там. Билети за двете събития може да откриете:

– В Туристически информационен център – Часовника.

– В Магазия 1.

– Онлайн: events.gotoburgas.com.

– В платформата на Grabo.bg.

Телефон за повече информация – 0882 004 124.

Организаторите на двете музикални събития обръщат внимание, че на посочените дати движението в района на Морска гара ще бъде ограничено заради друго събитие. Всички, които ще присъстват на събития на острова на 2 и 3 август, е необходимо да си предвидят достатъчно време за придвижване до Магазия 1.