„Дестини квартет” в Бургас през май

Любовта и всички нейни красиви лица са вдъхновението за най-новия концерт-спектакъл на „Дестини квартет”. Момичетата се готвят за вълнуваща среща с публиката в Бургас, където на 27 май 2024 г. ще представят концертната си програма „Любов без граници“.

Гергана Алексиева, Венета Гудева, Александрина Митева и Мая Михайловска ще зарадват почитателите си с любимите на всички „Ел Чокло“, „Бетовен Дестини“, „Унгарски танц“ от Брамс, „Йовано, Йованке“ (позната още със заглавието си „Любов без граници“), но ще има и редица музикални изненади. Тъкмо пред бургаската публика „Дестини квартет” ще повдигнат завесата към новия си албум, чиято премиера се очаква през есента. Впечатляващо светлинно шоу ще допълва удоволствието от музикалния спектакъл, а хореографията ще бъде истинско предизвикателство пред публиката да остане по местата си.

„Дестини квартет” таят топли чувства към морския град и винаги се завръщат на сцената му с нетърпение и радост, тъй като родом от Бургас е най-младият член на квартета, талантливата виолистка Александрина.

За да бъде чуто посланието на „Любов без граници“ и отвъд границите на България, концерт-спектакълът на „Дестини квартет”ще бъде представен и на престижната сцена на Македонската филхармония в Скопие на 18 април. Тази изява също носи допълнително вълнение – от Скопие е виртуозната виолончелистка на състава Мая, която често прекосява граници в името на любовта си към музиката.

Мястото е Културен дом НХК. Билети за концерта на в Бургас все още има.