Евроизборите са като първата плочка от доминото

Ако не влезем в тъмната стаичка, децата ни ще влязат в мрака на обречено безправно съществуване, коментира Румяна Ченалова

Евроизборите имат косвено отношение към бъдещето на България. Те не са решаващи , но са първата плочка от доминото. Съборим ли я, започва верижна реакция. Това е пътя, коментира във Фейсбук бившата съдия Румяна Ченалова.
„Купуването и продаването на гласове е престъпление според Наказателния кодекс. Отказът да гласуваме в днешната ситуация в България също е престъпление – по моралния човешки кодекс. Престъпление срещу Родината и народа си“, добави тя.
„Имаме различни предпочитания, пристрастия, доверие. Днес е жизненоважно да гласуваме – стигнахме решаващия кръстопът на своя избор за бъдещето на България. Всеки глас за партия или личност, различни от ГЕРБ са мина по пътя на амбициите им да останат на власт. Власт за тях и пагубна за българския народ. Ако утре не влезем в тъмната стаичка, децата ни ще влязат в мрака на обречено безправно съществуване“, предупреди Румяна Ченалова.