Етно кафене и музей ви канят на цветно събитие

На 19 октомври 2024 г. (събота) от 13 ч. креативните дами от Coworking Family Burgas съвместно с Етно кафене и музей ви канят на цветно събитие. Аrt & Lunch ще превърне почивния ден в незабравимо преживяване.

Докато се наслаждавате на специално подбран есенен кетъринг, ще имате възможност да създадете собствено произведение, вдъхновено от пъстрата есенна етно палитра, която ни е завладяла. Оцветете сивото ежедневие с рисуване на платно – своеобразна арт терапия за душата. Ще се откъснем от външния свят и ще се пренесем в магията на цветовете и удоволствието от сътворяване на наша собствена картина.

Какво ви очаква?

– забавление на MAXXX;

– художествена сесия, съпътствана от професионални инструкции и напътствия;

– свеж кетъринг за обяд;

– осигурени са всички необходими художествени материали, за да създадете неповторим шедьовър, който да отнесете у дома за спомен или да го поднесете като подарък на любим човек;

– продължителност- 2 часа;

-з ще е на място (35 лв.).

Организаторите обръщат внимание, че местата са ограничени. Можете да запазите своето на тел.: 0887 229 211. Повече информация за събитието може да намерите на www.facebook.com/ethnocomplexburgas и www.facebook.com/profile.php?id=100086654410025.