Жечо Станков: „Всички трябва да работим за нашия град и областта”

Държавата има много проблеми, това е ясно след над трите години политическо безвремие и избори през няколко месеца. Но най-важното е след тези, които предстоят в неделя, да имаме вече редовно правителство със стабилно мнозинство в Народното събрание. Защото проблемите, когато не се решават своевременно не само се натрупват, но и понякога стават е нерешими с оглед конкретната обстановка.

В това предизборно време ние от ГЕРБ в коалиция със СДС водим позитивна кампания, без добре познатите от близкото минало червени линии, които основно ни налагаха останалите парламентарно представени политически сили. И сме готови да преговаряме по конкретни политики с всички партия и коалиции, тъй като безспорно имаме множество допирни точки с тях, що се касае до вътрешното доизграждане на държавата, на редица системи в нея. Защото с тези червени линии, които всеки очертава където му скимне, заприличваме на лабиринт, от който изход няма.

Относно резултатите от изборите, аз съм оптимист и смятам, че ще получим по-голяма подкрепа в Бургаския регион и ще увеличим нашето представителство тук. А след изборите задължително трябва да се съберем всички депутати от региона, да забравим различията в името на нашия град и областта, да си поставим основните задачи, които всеки се е заел да реализира, и да почнем веднага да работим по тях. Ясно е, че всеки поотделно трудно може да се добие с успех в което и да е направление, но като сме заедно и сме обединени от идеята да отговорим най-пълно на желанията и надеждите на хората от вашия избирателен район, тогава със сигурност ще успеем.