Жечо Станков: Гласувам за това Бургас и региона да продължат да бъдат приоритет в държавното управление. Гласувам за завръщането на нормалността

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Жечо Станков упражни своя глас днес, гласувайки Бургас и региона да продължат да бъдат приоритет в държавното управление и да се върне нормалността в живота на хората.

„Сега повече от всякога хората имат нужда от подкрепа. Срещахме се с младежи, които за първи път ще гласуват, със студенти, с техните родители, които са активните работещи хора, с представители на златното поколение – мъдрите хора, които вече не упражняват професиите си, а взимат пенсии. Всички изразиха мнение, че трябва да има правителство, което да върне стабилността в държавата, нормалността в живота на хората. Точно за това ще гласувам днес – да се върне нормалността. Ще гласувам Бургас и регион да продължат да бъдат приоритет в София.  Ще гласувам за това гласът на народните представители, на нашите кметове и на хората от региона да се чува силно и да можем всеки един следващ ден да живеем по-добре. Това е нашата задача. Сигурен съм, че нашият екип от млади и образовани хора с опит е правилната съставка, която липсваше през последните 3 години, за да може държавата да върви в правилната посока.“, заяви Жечо Станков.

Според Станков, след шестте неуспешни опита за съставяне на правителство, вече е станало много трудно хората да бъдат призовани да гласуват, но въпреки това той се обърна към тях с думите:

„Вашият глас не е просто бюлетината в урната, гласът ви предопределя бъдещето не само на града и региона, но и на цялата държава. Мислете внимателно днес и излезте да гласувате!“.

Жечо Станков гласува с хартиена бюлетина, убеден че с това средство вота на хората не може да бъде подправен.