Жечо Станков – „Следващата ни задача е пътят Бургас – Царево”

„Започнахме основния ремонт на пътя, свързващ Отманли, с. Росен, с. Веселие и с. Ясна Поляна! Но не спираме дотук. Следващата ни важна задача е пътят Бургас – Царево, който преминава през четири общини”, това обяви на стената си  във Фейсбук бургаският народен представител с дълъг парламентарен стаж Жечо Станков.

И припомни, че още в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура” за 2022 г. е включен и основният ремонт на 113 км от път II-99 Бургас – Маринка – Созопол – Приморско – Царево – Малко Търново – граница Турция.

През следващата година е бил изработен техническият проект за трасето, а предвид дължината на отсечката, тя е била разделена на подучастъци с цел по-добра оперативност при провеждане на обществените поръчки за избор на изпълнители на строителството и строителния надзор. Досега, поради политическото безвремие в последните няколко години, нищо не е направено по изпълнението на този проект

„Имаме готов проект за ремонта на този участък от почти 54 км и ще осигурим необходимото финансиране”, продължава Жечо Станков. „Като ваш представител, ще обединя усилията на всички бургаски депутати и ще настоявам за незабавни действия. Чест за мен е да работя за Бургас и региона!