Изпращаме годината на страха, посрещаме на справедливостта

Ако през 2019-та не потърсим отговорност от тези, които са нарушили правилата на играта, тогава катаклизмът ще доведе до разрушаване на системата, предупреди астрологът Стилян Иванов

Новата 2019-та ще е годината на справедливостта. Това намекна астрологът Стилян Иванов.

„2018-та година беше в знака на Скорпиона, което даде изява на низки страсти. Страхът стана като етикет на изтеклата година, а страхът в астрологията е противоположният полюс на любовта. 2019-та година е под знака на Юпитер в Стрелец. Това означава, че можем да очакваме да има справедливост, духовност, израстване. Тогава, когато тези, които направиха бедите през изтеклата година, ги осъзнаят и поправят, това ще бъде добре”, каза в предаването „Плюс Минус” по Нова телевизия астрологът.

По думите му 2019 година ще внесе илюзия, че нещата са се оправили, защото през 2020 година идва едно стряскащо от гледна точка на астрологията събитие – имаме съвпад на Плутон, Сатурн, Юпитер в Козирог и повторен съвпад на Юпитер в Уран. Това са явления, които се случват на няколкостотин години.

„Това означава, че ако през 2019 година ние не си извадим поуки, не потърсим отговорност от тези, които са нарушили правилата на играта, то тогава катаклизмът ще доведе до разрушаване на системата. Ако обаче ние сме се възползвали от това положение на Юпитер в Стрелец, работили сме за израстване на обществото като цяло, не смятаме, че нашето нещастие е по-важно от нещастието на другите, то тогава този катаклизъм няма да бъде толкова страшен. Всеки от нас има различен избор”, добави Иванов.

През настоящата година субективно усещане за лекота и щастие ще има за представителите на Скорпион, Стрелец, Водолей, Телец и Лъв. По-тежко ще е за представителите на зодия Козирог и за хората с асцендент Козирог.