Летни езикови курсове в Бургас

Лятото във филиала в Бургас на Софийския университет „Св. Климент Охридски” започва с поредица от двуседмични курсове, насочени към учениците от VII до XII клас и студенти.

За втора година курсът „Chinese Language and Culture Summer Camp”, организиран от филиала на СУ и Институт „Конфуций” – София, е възможност за студенти и учениците от VII до XII клас да прекарат интересни и различни летни дни. Под ръководството на преподавателките Ду Съдзие и Ли Бо на всички участници предстои едно увлекателно пътешествие в магичния свят на древен и съвременен Китай. Курсът ще се проведе в периода от 8 до 19 юли 2024 г., изцяло на английски и китайски език. Записването е отворено и ще продължи до 30 юни 2024 г. с регистрация на следния линк: https://x.gd/RDWtU

Екипът на катедра „Японистика” при Факултета за класически и нови филологии  е приготвил вълнуващо „учебно парти” с интерактивни занятия и практически работилници в тазгодишния курс по японски език и култура „Мацури – магията на японските летни фестивали”. Защото чуем ли лято – японско лято, се сещаме за фестивалния дух, танцувални стъпки, фойерверки в далечината и цветните платове на юкат.

Време на провеждане: 29.07 – 09.08.2024 г. Записването е чрез попълване на електронен формуляр: https://x.gd/47iSG.