„Мери Бойс Бенд“ снима нов клип в Бургас

Тази неделя, 25 август 2024 г., „Мери Бойс Бенд“ ще снима в Бургас клип към песента си „Здравей“ – първи сингъл от дългоочаквания нов албум, който ще бъде посветен на тридесетата годишнина на групата. Музикантите отново избраха родния си град и благодарят на община Бургас за логистичната и финансовата подкрепа.

Мери споделя: „Здравей“ е изключително важна песен за мен и момчетата, много лична и зареждаща! Минаха точно шест години от издаването на предишния ни албум „Щастливи дни“… През това време събрахме доста истории, които да ви разкажем.

Имаме много музикални ангажименти, предстоят ни концерти и фестивали… „Здравей“ е специалната песен, в която си казваме всичко с нашата публика, пляскаме с ръце, прегръщаме се и продължаваме напред заедно. Музиката е велико пътешествие, споделено с приятели – хората, които ни обичат и подкрепят през годините!“

В неделя, 25 август 2024 г., около 18 ч., можете да се присъедините към нас в Бургас, на „Богориди“, в отсечката между „Константин Фотинов“ и „Антим I“.