Момиче от Бургас върти любов в храстите, от наркомани бяга

Опитвали са се да ми плащат с хероин, но при мен има принципи – първо парите и после играта, разказва жрицата на любовта от „Победа“

Не е лесно да работиш на улицата. Омръзнало ми е, но какво да правя? От 13-годишна работя това, споделя Руска Вартилова от бургаския квартал „Победа“. Вече осем години тя върти любов в храстите. Тарифата й през летния сезон е от 40 до 50 лева от клиент, а когато туристите избягат, пада до 15- 20.

Тя е различна от другите мургави момичета, които излизат на пътя на лов за мъже. Те миришат, не се мият, но аз ги уча, разказва 20-годишната секструженичка.

„Преди ходех на училище в „Победа“, но не е хубаво. Само дават някакви бележки госпожите, не знаят как да учат. Ходех в 7-ми и в 8-ми клас и се отказах, защото много крадат и много глупости правят. Оттам ги научих. Не знаех преди да изляза на пътя. Баща ми много хубаво ме е гледал. Не ме е пускал навън, но имам една братовчедка Даниела, която ме въведе в занаята. Научи ме как се прави любов. Започнах да проституирам на 13“, каза Руска в „Ничия земя“ по Нова телевизия.

„Бях на плажа с приятели, когато един дебел човек ме пита колко пари вземам. Казах му, че не правя такива неща. Приятелката ми обаче ми каза да не се страхувам и ми обясни как се прави. Налапа му го и взе парите на човека, а после ми ги даде“, разказва момичето. Водещата разкри, че то взело занаята от най-добрите проститутки.

Преди метях, а сега проституирам, добавя Руска.

„През зимата няма да работя. Може да се омъжа. Родителите искат да имам съпруг. Омръзна ми вече. Бях извън България. Работех там. Искат ме мъжете. Имам приятелки без презерватив ходят, но една е заразена със сифилис. Има 4-5 педофили, които ходят с малки деца. Един клиент искаше без презерватив, но му казах, ако иска, той да лапа. Някои момичета миришат като кучета и клиентите не ги искат. Аз ги уча да се мият и да използват мокри кърпички“, споделя жрицата на любовта.

„Някой път ми дават наркотик, но аз не искам. Опитвали са се да ми плащат с хероин. Отказвам и бягам. При мен е първо парата, после играта. 20 лева изкарвам и си тръгвам. Не ми се стои, за да не ми откраднат парите“, разказва Руска.

„Братовчед ми ме пази, но не е сутеньор. Давам му по 3 лева. Днес спря един наркоман с хубава черна кола. Пита ме дали се друсам и му отговорих с „Не“. Вземали са ме богати,

предлагали са ми да им въртя къщата, но не искам. Аз си имам място. Водя ги в храстите“, добавя проститутката.

„Сега има момченца, които се правят на сутеньори. Вземат малки момичета. Като им плащат, гледат колко пари имат и докато правят секс, им ги вземат. Аз такива неща не искам“, споделя Руска. На въпроса дали е водила клиент в къщи, тя отговаря с „Не“ и добавя „баща ми ще ме убие“. Тя е само на 20, а вече има почти 8-годишен стаж.

„Много сме на улицата. Аз си имам правила. С дядовци не искам. Не им ща и парите. Миришат, идват алкохолисти“, разказва Руска.

За няколко дни тя била омъжена. Живеела при богато момче в Айтос, но приятелките й я развели набързо. „Излъгаха мъжа ми, че проституирам и ме изгони. Той не знаеше какво съм правила преди“, споделя проститутката.

Искам семейство да гледам, добавя тя.

От платената любов Руска изпитва само болка, но проституира, защото съдбата не й е дала друго, освен хубаво тяло. Казва, че дори в училище са я учили на глупости. Въпреки желанието да се омъжи и да спре с живота на уличница, 20-годишното момиче продължава да спира коли и тирове с клиенти.